Αρχική

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

 

Υπηρεσίες Μηχανικού

 • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

  Το ενεργειακό πιστοποιητικό ή πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) είναι μια επίσημη πιστοποίηση της ενεργειακής κλάσης του ακινήτου σας. Εκδίδεται μόνο από πιστοποιημένους με άδεια Ενεργειακούς Επιθεωρητές, εγγεγραμμένους στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, το οποίο έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.

  Περισσότερα 
 • Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ)

  Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ)

  Ο συστηματικός έλεγχος και επανέλεγχος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους έχει συστηματοποιηθεί εδώ και χρόνια στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Περισσότερα 
 • Αδεια Λειτουργίας Επαγγελματικών Χώρων

  Αδεια Λειτουργίας Επαγγελματικών Χώρων

  Κάθε βιομηχανία - βιοτεχνία - εργαστήριο - κατάστημα - αποθήκη τροφίμων για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας. Τις άδειες εκδίδουν οι Περιφέρειες και τα Δημαρχεία της χώρας. Χωρίς άδεια, η λειτουργία είναι "παράνομη". Σε περίπτωση καταγγελίας, ή αυτεπάγγελτου ελέγχου από Δημόσια Υπηρεσία (Αστυνομία, Υγειονομικό, ΕΦΕΤ, Κτηνιατρική Υπηρεσία, Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας κλπ.) οι ποινές μπορεί να είναι μεγάλες και μπορεί να φέρουν ως αποτέλεσμα ακόμα και τη σφράγιση της επιχείρησης και διακοπή λειτουργίας αυτής.

  Περισσότερα 
 • Υπηρεσία Τεχνικού Συμβούλου

  Υπηρεσία Τεχνικού Συμβούλου

  Η Panflow παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, συμβούλου επιχειρήσεων και συμβούλου έργου που αφορά κατά κύριο λόγο παντός είδους επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, επαγγελματίες) καθώς επίσης και σε ιδιώτες

  Περισσότερα 
 • Τεχνικός Ασφάλειας

  Τεχνικός Ασφάλειας

  Η ανάθεση καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας είναι υποχρεωτική από τη νομοθεσία για όλες τις επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που απασχολούν έστω και έναν εργαζόμενο.

  Περισσότερα 
 • Φυσικό Αέριο

  Φυσικό Αέριο

  Το φυσικό αέριο αποτελεί ένα ορυκτό καύσιμο φιλικότερο προς το περιβάλλον σε σχέση με τα υπόλοιπα ορυκτά καύσιμα και δή του πετρελαίου το οποίο τείνει να αντικαταστήσει στις διάφορες καθημερινές χρήσεις του.

  Περισσότερα 
 • Βεβαίωση περί μη αυθαιρεσιών

  Βάση του νέου νόμου για την αυθαίρετη δόμηση (Ν. 4495/2017), προβλέπονται, υποχρεωτικά η υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη καθώς και η χορήγηση βεβαίωσης μηχανικού όσον αφορά την νομιμότητα του κτιρίου ή του οικοπέδου που μεταβιβάζεται

  Περισσότερα 

1 2