Αρχική

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Σχεδιάζοντας την ανακαίνιση του σπιτιού σας

 ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ
   
  Η ανακαίνιση μιας κατοικίας αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση για τους ιδιοκτήτες της και ως εκ τούτου τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη. Για τον λόγο αυτό οι επιλογές και οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν μετά από ώριμη σκέψη ώστε το αποτέλεσμα να φέρει μόνο ικανοποίηση.
   
  
www.pinterest.com
   
  •  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:
    Το επιθυμητό αποτέλεσμα ξεκινάει πάντα από τον σωστό σχεδιασμό του έργου. Οι ανάγκες του ιδιοκτήτη διαμορφώνουν με την βοήθεια και τις συμβουλές πάντα του κατάλληλου συνεργάτη την διαρρύθμιση την οποία θα έχει η σχεδιαστική πρόταση. Χώροι μη λειτουργικοί μπορούν με τις σωστές παρεμβάσεις να αξιοποιηθούν πλήρως και να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την κατοικία.
   

www.pinterest.com
   
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ:
    Εκτός από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εξίσου σημαντικός είναι και ο ενεργειακός σχεδιασμός της κατοικίας. Μία κατοικία δεν αρκεί να είναι μόνο αισθητικά σύγχρονή αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να αξιοποιεί και τις νέες τεχνολογίες όσον αφορά στην ενεργειακή αποδοτικότητα. Τα συστήματα θέρμανσης-ψύξης θα πρέπει να καταναλώνουν την ελάχιστη απαιτούμενη ενέργεια και ταυτόχρονα να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες άνεσης στους χρήστες. Ο συνδυασμός της άνεσης με την οικονομία αποτελεί την χρυσή τομή κατά την επιλογή των ενεργειακών συστημάτων.
   

www.pinterest.com
   
  •  ΥΛΙΚΑ:
    Η επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να γίνονται πάντα υπό την σωστή καθοδήγηση ενός έμπειρου συνεργάτη. Τα ποιοτικά υλικά θα δώσουν μεγάλη διάρκεια ζωής και θα αναβαθμίσουν την αξία ενός ακινήτου. Επίσης η επιλογή του σωστού είδους υλικών καθώς και οι κατάλληλες υφές και αποχρώσεις θα βοηθήσουν στην καλύτερη ανάδειξη των χώρων συμβάλλοντας σε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
   
  

www.panflow.gr