Αρχική

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

 

Ανακαίνιση

 

Η έννοια της ανακαίνισης στο χώρο της οικοδομής είναι πολύπλευρη και μπορεί να καλύψει ένα τεράστιο φάσμα αναγκών.

Οι ανακαινίσεις σπιτιών ή επαγγελματικών χώρων είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει άγχος στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν και με ποια σειρά.

Η Panflow δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης και συντήρησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στον τομέα των ανακαινίσεων περιλαμβάνουν αποτύπωση των χώρων, όλες τις απαιτούμενες μελέτες εφαρμογής, προϋπολογισμό με βάση τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί, χρονικό προγραμματισμό όλων των εργασιών και κατασκευή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας, τα οποία προχωρούν σε κάθε φάση της ανακαίνισης υπό την σχολαστική επίβλεψη των έμπειρων μηχανικών της εταιρείας μας.

Η ανακαίνιση κατοικίας είναι μια διαδικασία η οποία εκτός του ότι θα αλλάξει το περιβάλλον του χώρου στο οποίο ζείτε, θα ανεβάσει παράλληλα την υπεραξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Γνωρίζοντας ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν από τεχνικής άποψης και σεβόμενοι απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη, πραγματοποιούμε ανακαινίσεις κατοικιών δημιουργώντας πιο άνετους και λειτουργικούς χώρους. Οι ανακαινίσεις γραφείων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων γενικότερα, έρχονται εις πέρας σε σύντομο χρονικό διάστημα, βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, με σκοπό να επιβαρύνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε με τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας δώσουν μια γρήγορη, υπεύθυνη και εγγυημένη κατασκευαστική λύση για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου, προσαρμόζοντας τις προτάσεις τους στα δικά σας οικονομικά δεδομένα. Εκμεταλλευτείτε το Ανανεωμένο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον» και επωφεληθείτε από ποσοστά κρατικής επιδότησης που φτάνουν μέχρι και το 70% της δαπάνης.