Το φυσικό αέριο αποτελεί ένα ορυκτό καύσιμο φιλικότερο προς το περιβάλλον σε σχέση με τα υπόλοιπα ορυκτά καύσιμα και δή του πετρελαίου το οποίο τείνει να αντικαταστήσει στις διάφορες καθημερινές χρήσεις του.

Η υψηλή θερμογόνος δύναμη που διαθέτει το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό. Η χρήση του πλέον εκτός από τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές έχει εξαπλωθεί ραγδαία στον οικιακό τομέα καλύπoντας ανάγκες θέρμανσης, μαγειρέματος, ζεστού νερού χρήσης αλλά και ψύξης μέσω μονάδων απορρόφησης ενέργειας. Η αξιοποίηση του μέσω σύγχρονων μονάδων καύσης και πολλών τύπων συσκευών καθώς και το συνεχώς διευρυμένο δίκτυο διανομής το καθιστούν προσιτό και ταυτόχρονα προσβάσιμο σε κάθε νοικοκυριό και επαγγελματία.

Το φυσικό αέριο διατηρείται σε μια σταθερά χαμηλότερη θερμιδική τιμή πώλησης σε σχέση με το πετρέλαιο. Ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα αντικατάστασης ενός πεπαλαιομένου συστήματος λέβητα-καυστήρα πετρελαίου ή και ανεξαρτηρτοποίησης από το κεντρικό σύστημα θέρμανσης των υφιστάμενων πολυκατοικιών. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω επίτοιχων αυτόνομων μονάδων συνδυασμένης λειτουργίας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης χωρίς πλέον την ανάγκη συγκατάθεσης των υπολοίπων ιδιοκτητών του κτιρίου. Οι επαγγελματικές χρήσεις του βρίσκουν εφαρμογή σε καταστήματα εστίασης, αρτοποιϊα, κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία κ.α. με χρήση συσκευών όπως μαγειρικές εστίες, φούρνοι και θερμαντήρες νερού.

Η Panflow είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του φυσικού αερίου πρός όφελος του καταναλωτή μελετώντας και εγκαθιστώντας στον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο τις συσκευές αερίου σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες χρήσης. Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες κατά την φάση της σύναψης συμβολαίου με την εταιρία διανομής αερίου, την σύνταξη της μελέτης του εσωτερικού δικτύου αλλά και την κατασκευή της εγκατάστασης μέσω εξειδικευμένων συνεργείων.

 Επωφεληθείται από το νέο πρόγραμμα επιδότησης της ΕΔΑ Αττικής για να συνδεθείτε.