Τα 3d wall panels είναι φτιαγμένα με πρώτη ύλη το ζαχαροκάλαμο και έχουν χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για εφαρμογή σε κτιριακές κατασκευές. Δείτε τους τοίχους του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου να ζωντανεύουν και να αναβαθμίζονται αισθητικά και ποιοτικά. Δημιουργήστε άρτιους αισθητικά χώρους και ταυτόχρονα μειώστε τις ενεργειακές ανάγκες τους κάθε εποχή. Ελαφριά και εύκολα στην τοποθέτηση, σύγχρονα και πολύπλευρα, μεταμορφώνουν τον εσωτερικό σας χώρο σε πολύ λίγο χρόνο. Μέσα από μια γκάμα δεκάδων εντυπωσιακών σχεδίων μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε διακοσμητικό στυλ σε οποιονδήποτε χώρο. Σαλόνια, υπνοδωμάτια, ξενοδοχεία, επαγγελματικοί χώροι, με τα 3d wall panels οι χώροι σας παίρνουν μια καινούρια και φρέσκια μορφή, γίνονται ζεστοί και φιλόξενοι. Κατασκευασμένα από 100% φυτικά υλικά μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε εσωτερική τοιχοποιία αλλά και να χρωματιστούν σε οποιαδήποτε απόχρωση. Η Panflow με την τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα συνεργεία της, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την καινοτόμα τεχνολογία των 3D wall panels και να εκσυγχρονίσετε τους χώρους σας με τον πιο καλαίσθητο και οικολογικό τρόπο.

 

 • Gaps

  Gaps

  Επιβλητικό και ζωντανό, το σχέδιο Gaps εντυπωσιάζει δημιουργώντας καλλιτεχνικούς λαβυρίνθους που δίνουν στον χώρο έναν αέρα πρώιμης και αρχέγονης αισθητικής.

  Περισσότερα 
 • Bricks

  Bricks

  Το μοτίβο του κλασσικού τούβλου μπορεί να δώσει μια αίσθηση ρουστίκ γοητείας ή παλιάς κλασσικής φινέτσας. Ικανό να δώσει σε οποιονδήποτε χώρο άπλετο χαρακτήρα, ζεστασιά και υφή

  Περισσότερα 
 • Sweeps

  Sweeps

  Επιστροφή στη χρυσή δεκαετία του design και του διαχρονικού στυλ. Έντονες φόρμες, τολμηρές γραμμές και ένα μοτίβο που έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία, το σχέδιο sweeps επιβραβεύει τους θαρραλέους και υπόσχεται να μεταμορφώσει και τον πιο βαρετό χώρο.

  Περισσότερα 
 • Ellipses

  Ellipses

  Οι άδειοι τοίχοι αποκτούν ζωή, ο χειμώνας γίνεται πιο απαλός, το ανθρώπινο μάτι ταξιδεύει στον χώρο και τα έπιπλα παίρνουν ζωή. Ο κύκλος της ζωής, ο κύκλος γενικότερα παίρνει τρισδιάστατη υφή και γεμίζει τους χώρους μας με ζωντάνια.

  Περισσότερα 
 • Waves

  Waves

  Η θάλασσα μέσα στον χώρο μας, τα κύματα μας παίρνουν για ταξίδια στις γειτονιές του κόσμου. Αίσθηση δυναμισμού και λίγο αλάτι στο πνεύμα για όποιον επιλέξει το σχέδιο waves.

  Περισσότερα 
 • Vaults

  Vaults

  Χαρίστε στον χώρο σας άπλετη προοπτική, υφή και συμμετρία με το σχέδιο vaults. Χώροι χωρίς χρώμα αποκτούν προσωπικότητα και τα έπιπλα δένουν μεταξύ τους σε έναν χορό φινέτσας και στυλ.

  Περισσότερα 
 • Cubes

  Cubes

  Minimal αλλά και τρισδιάστατος, ο κύβος, αυτό το κλασσικό σχήμα, υπόσχεται να δώσει σε κάθε χώρο την αρμόζουσα συμμετρία έτσι ώστε τίποτα να μην είναι περιττό στο μάτι.

  Περισσότερα 

1 2 3 4